چقدر زمان میبره که تست کنتد
فرستاده شده از LG-D724ِ من با Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
چقدر زمان میبره که تست کنتد
|
|
کاربر شهرسختافزار
سوال ایا usb هایی مثل وایر لس ویا بلوتوث هم در این امر می تونن دخیل باشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من دوتا دانگل و تعویض کردم
تا ببینم این مشکل باز پیش میاد یا نه
بله میتونه هر قطعه باعث این مشکل بشه . باید با حداقل قطعات و با قطعات جایگزین سالم تست بشه . زمان تست هم ماکزیمم یک هفته کاری هست . توصیه من این هست با توضیحات کتبی حتما برای تست ببرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل سه مورد که مشکل xmp داشتند با همین بایوس بر روی این برد مشکلشون حل شده
lorn (05-02-17)
کاربر شهرسختافزار
درود و سپاس از شما بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان رمها رو از اسلت 1و3 به 2 و 4 جا بجا کردم و چندین بار هم ریست کردم ظاهرا مشکل حل شده
احتمال داره که از اسلت رمها باشه؟
در صورتی که من رمها رو با memtest روی همون اسلت های 1 و 3 تست کردم که اروری نشان نداد
اسلات که ایراد داشت . سیستم بوت نمیشد . به هر حال مشکلی نیست . فعلا تا آمدن بایوس جدید اینطوری پیش برید . اگر رمی دیگه در دسترس داشتید حتما با اون ها هم تست کنید . در کل اگر مشکل حل شده نیاز به پیگیری بعدی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به شخصه رمهای بالای 3000 با CL بالای 16 نمیپسندم
با 3000 و CL15 بهترین نتیجه را گرفتم .
lorn (05-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks